• Netartmaterial.sk
  • Kontaktujte nás
    info@netartmaterial.sk
    Po - Pia: 15:00 - 17:00
  • My profile
  • 5 pcs
    in 351.70 €
Netartmaterial.sk - to najlepšie pre Vaše tvorenie

Sublimačné perá Plottix v rôznych farbách sú ideálne na písanie, náčrty a skvelé farebné kresby, ktoré môžete preniesť pomocou sublimácie napríklad na hrnčeky, keramické poháre, fľaše z nehrdzavejúcej ocele, tričká a vankúše. Pre skutočných umelcov a tých, ktorí by sa ním chceli stať.

*Sublimačné perá sú vhodné ako pre bežný kopírovací papier, tak aj pre špeciálny sublimačný papier. Na základe vlastných testov odporúčame použiť sublimačný papier na dosiahnutie vyššej farebnej brilancie pre výsledok sublimácie.

Použitie sublimačných pier s plotrom. 

  1. Otvorte viečko sublimačného pera a vložte ho do určeného držiaka na perá pre rezací ploter.
  2. Vložte držiak pera do rezacieho plotra a uistite sa, že je správne usadený, aby ste predišli pošmyknutiu počas procesu kreslenia.  
  3. Vyberte požadovaný dizajn - dizaj vždy kreslite zrkadlovo!
  4. Po nakreslení môžete svoj návrh preniesť napr. na tričko pomocou tepelného lisu PlottiX iXpress. Pri nažehľovaní motív smeruje nadol.  
  5. Ak chcete dosiahnuť najlepšie výsledky sublimácie, pripevnite dizajn na tričko žiaruvzdornou páskou.
  6. Aby ste sa vyhli pretlačeniu návrhu na zadnú stranu trička, vložte doň medzi prednú a zadnú časť trochu papiera alebo alebo použite termo podložku
  7. Pred nažehľovaním položte na návrh list papiera na pečenie, aby ste ho chránili.
  8. Teraz môžete zatlačiť svoj motív na tričko pomocou tepelného lisu. Odporúčame teplotu lisu 190 stupňov s dobou lisu 60 sekúnd. Tieto informácie sa týkajú testov vykonaných s plottiX iXpress. Pretože odporúčaná teplota a čas sa môžu líšiť v závislosti od zariadenia, mal by sa vopred vykonať test.
  9. Po lisovaní opatrne odstráňte papier - váš sublimačný motív je hotový!

Poznámka: Sublimačné perá sú vhodné pre plotre Silhouette, Brother a Cricut.

  • Pri použití s plotrom Brother použite držiak pera BT Universal. Ak pero tesne nesedí, odporúčame ho vopred zabaliť nejakou páskou, aby ste ho pevne držali.
  • Na použitie s plotrami Silhouette použite univerzálny držiak pera SIL, ktorý sa zmestí do vášho stroja.
  • Pre SILHOUETTE CAMEO 4 použite biely adaptér a ľavý držiak.

Obsah balenia:

  • 18 pier (1 ks každej farby: čierna, červená, modrá, žltá, zelená, oranžová, hnedá, fialová, svetlomodrá, purpurová, tmavo zelená, ružová, neónovo červená, neon zelená, neónovo oranžová, neónová fialová, neónovo svetlomodrá, neónová žltá)
 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies. More information can be found here.